The Sewing Place

Inline Images testing

Francesca

Inline Images testing
« on: March 18, 2018, 16:42:20 PM »
Please report any issues with the new "inline images" feature in this thread to keep the Tech Tutorials post tidy.

UttaRetch

Re: Inline Images testing
« Reply #1 on: March 18, 2018, 17:49:29 PM »
Er, I can't see any inline images.
What goes around comes around.

Francesca

Re: Inline Images testing
« Reply #2 on: March 18, 2018, 18:11:27 PM »
@UttaRetch apologies I didn't make it clear. Please look at the new feature in the Tech Tutorials forum. This is meant to be the place to report issues with this new feature.

Ploshkin

Re: Inline Images testing
« Reply #3 on: March 19, 2018, 10:52:13 AM »
I've just used inluine images for the first time and it worked just fine but I also ended up with the thumbnail at the bottom.  My error I'm quite sure, I must have clicked the inline image bit too late in the procedure.  I'll pay more attention next time.
Life's too short for ironing.

Francesca

Re: Inline Images testing
« Reply #4 on: March 19, 2018, 10:53:11 AM »
Yep that is correct. Unfortunately it's not possible to not have the thumbnail as the images still need to be attached to the post.

Manuela

Re: Inline Images testing
« Reply #5 on: April 15, 2018, 14:15:10 PM »
I finally got the hang of it today, yay. Great feature  :D

Lolli

Re: Inline Images testing
« Reply #6 on: April 15, 2018, 21:21:23 PM »
I managed it tonight too.....using my smartphone.....it was an accident aswell lol :D
When you get to the end and realise your bobbin ran out at the beginning....

Sewingsue

Re: Inline Images testing
« Reply #7 on: May 24, 2018, 21:03:11 PM »
I put up two threads in The Dark Side.
Two photos loaded to the first post but the two I tried to put in the second post didn't load.
All four photos taken with the same camera and uploaded to my PC at the same time.
Bernina Aurora 440QE, Brother BC-2500, Singer 99K (1938), Silver Viscount 620D overlocker.

Francesca

Re: Inline Images testing
« Reply #8 on: May 24, 2018, 21:55:08 PM »
I put up two threads in The Dark Side.
Two photos loaded to the first post but the two I tried to put in the second post didn't load.
All four photos taken with the same camera and uploaded to my PC at the same time.

Did they load as thumbnails on the post or just not in the post content after they were placed inline?

Sewingsue

Re: Inline Images testing
« Reply #9 on: May 24, 2018, 22:34:01 PM »
Did they load as thumbnails on the post or just not in the post content after they were placed inline?
I just says
 IMG_0242.JPG

  [ Invalid Attachment ] 

As you were - it loaded this morning  :S


« Last Edit: May 25, 2018, 06:37:26 AM by Sewingsue »
Bernina Aurora 440QE, Brother BC-2500, Singer 99K (1938), Silver Viscount 620D overlocker.